Toegankelijkheid

"Succes begint met je eigen website"

Webshop

bouwen

Een webshop starten

Een webshop bouwen met Shopify biedt een moeiteloze en krachtige oplossing voor ondernemers die hun producten online willen verkopen. Met een gebruiksvriendelijke interface en een uitgebreid systeem van apps en thema's, is Shopify de ideale keuze voor zowel beginners als ervaren verkopers.

Of je nu net begint of je huidige webshop wilt upgraden, Shopify maakt het gemakkelijk om een professionele en winstgevende online winkel te creëren. Met 24/7 klantenservice en een actieve community van gebruikers, kun je altijd op ondersteuning rekenen tijdens je e-commerce reis.
Image

Begin je eigen webshop

Eenvoudig

Met Shopify is jouw webshop gemakkelijk aanpasbaar. Je hebt volledige controle over het toevoegen van nieuwe producten en het beheren van bestellingen.

Betaalmethodes

Ik zal de gewenste betaalmogelijkheden integreren in jouw webshop, zodat jouw klanten een moeiteloze bestel- en betaalervaring hebben.

Maatwerk

Overweeg je jouw webshop te koppelen aan een kassa-, voorraad- of boekhoudsysteem? Dit is naadloos te integreren met een Shopify-webshop.

Responsive

De webwinkels zijn toegankelijk op alle apparaten, waarbij de webshop zich automatisch aanpast aan het formaat van het scherm.

Meertalig

Na jouw controle en de laatste tests zorgen wij voor de overdracht van de website naar de live-omgeving, zodat deze online beschikbaar is.

Ondersteuning

Behoefte aan ondersteuning voor jouw nieuwe webshop? Geen zorgen, ik bied ook hulp na de oplevering. Vertrouw op mijn expertise en blijf succesvol online.

Een webshop beginnen

vanaf

995,- eenmalig

en vanaf

28,- per maand
Inrichten webshop
Aanpassen template
Producten invoeren
Betaalmethodes configureren
Verzendmethodes configureren
Testen

Antwoorden op veelgestelde vragen

Simpel producten toevoegen
Je kunt jouw producten eenvoudig toevoegen en beheren met behulp van het intuïtieve dashboard. Of je nu een handvol producten verkoopt of een uitgebreide catalogus hebt, Shopify kan alles aan.