Toegankelijkheid

"Succes begint met je eigen website"

Website

verbeteren en/of aanpassen

Ik heb ervaring met het aanpassen en verbeteren van Joomla!-websites

Met mijn kennis en expertise kan ik jouw Joomla!-website naar een hoger niveau tillen. Ik zorg ervoor dat de site gebruiksvriendelijk is, goed presteert en visueel aantrekkelijk is. Of het nu gaat om het updaten van de inhoud, het aanpassen van het ontwerp of het implementeren van nieuwe functies, ik sta voor je klaar.

Of je nu een persoonlijke blog, een zakelijke website of een online winkel wilt opzetten, met Joomla! kan ik jouw ideeën tot leven brengen.

Met mijn oog voor detail en focus op resultaten, zorg ik ervoor dat jouw Joomla!-website de beste versie van zichzelf wordt!

Mocht je nou een Wordpress website hebben en daar niet tevreden over zijn, neem dan ook vrijblijvend contact met mij op. In samenspraak met jou kan ik jouw bestaande website omzetten naar Joomla!

Image

Onder constructie

Simpel te beheren

Je kunt gemakkelijk zelf nieuwe pagina's toevoegen en aanpassingen maken. Als je ergens vastloopt, sta ik natuurlijk altijd klaar om je te assisteren.

Gevonden worden

Met onze zoekmachine-optimalisatie zorgen we ervoor dat jouw website beter vindbaar wordt op zoekmachines zoals Google en Bing.

Betrouwbare website

Een beveiligde website met gratis SSL. Backups, updates & monitoring zijn inbegrepen in mijn onderhoudspakket: veilig voor jou, bezoekers & zoekmachines.

Volledig eigendom

De website wordt volledig van jou, zonder restricties. Ik sta klaar voor advies en ondersteuning, maar jij bepaalt hoe je verder wilt gaan!

Responsive website

Jouw website wordt herontworpen zodat deze geschikt voor meerdere soorten beeldschermen. Net zo goed op desktop als mobiel.

Hulp nodig?

Vragen over je website? Geen probleem! Ik sta klaar om te helpen. Samen vinden we de juiste oplossing. Neem contact op bij vragen.

(Joomla!) website verbeteren

Altijd in samenspraak
Van Joomla naar Jooma
Van wordpress naar Joomla
Responsive website
Ondersteuning bij vragen of problemen
Met of zonder onderhoud

Antwoorden op veelgestelde vragen

Wat is Joomla!?
Joomla is een krachtig contentmanagementsysteem (CMS) waarmee je eenvoudig een website kunt bouwen en beheren. Met zijn intuïtieve interface en uitgebreide functionaliteiten is Joomla ideaal voor zowel beginners als gevorderde gebruikers. Het biedt talloze extensies en thema's om je website naar wens aan te passen. Of je nu een blog, webshop of bedrijfswebsite wilt maken, Joomla maakt het mogelijk. Ontdek de veelzijdigheid van Joomla en creëer een professionele online aanwezigheid!