Toegankelijkheid

"Succes begint met je eigen website"

Joomla!

onderhoud

Joomla! onderhoud & updates

Met Joomla kun je een veilige website bouwen. Het is echter essentieel om je software regelmatig bij te werken, inclusief Joomla! zelf en alle extensies, om de veiligheid te waarborgen.

Het is begrijpelijk dat je geen tijd (of zin) hebt om voortdurend te controleren op nieuwe updates. Met mijn onderhoudscontract hoef je je daar geen zorgen over te maken. Voor een vast maandelijks bedrag neem ik het onderhoud van jouw website uit handen.

Content onderhoud

Een manier om je website teksten up-to-date te houden, is door regelmatig nieuwe content toe te voegen. Dit kan in de vorm van blogposts, artikelen, klantgetuigenissen, case studies of andere relevante informatie. Door nieuwe content te publiceren, laat je zien dat je actief bent en dat je waarde toevoegt aan de gebruikerservaring. Bovendien kan dit ook helpen bij het aantrekken van nieuwe bezoekers via zoekmachines.

Naast het updaten van tekstuele inhoud is het ook belangrijk om andere elementen van je website up-to-date te houden. Controleer regelmatig of je links nog werken, afbeeldingen correct worden weergegeven en eventuele downloads nog steeds beschikbaar zijn. Een slecht functionerende website kan bezoekers ontmoedigen en hun vertrouwen in jouw bedrijf schaden. En uiteraard kan ik je hier ook mee helpen.

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Image

Onderhoud van je website

Joomla! updates

Blijf altijd up-to-date met de nieuwste versie van Joomla en extensies. Ik garandeer je dat je website wordt bijgewerkt zodra de updates beschikbaar zijn.

Backups

Ik zorg ervoor dat je bestanden en database regelmatig worden geback-upt, voor extra zekerheid. Beter 'n keer extra dan 'n keer te weinig.

Monitoring

Met ons website-onderhoudscontract wordt jouw website 24/7 gemonitord op verdachte bestandswijzigingen en uptime. Zo zorgen we ervoor dat je site veilig blijft.

Adviezen

Ik help graag bij de beveiliging en verbeteringen van jouw Joomla-website. Denk met me mee voor een betere online ervaring.

Extra opties

Ik bied je een aantal extra opties aan om de toegant tot de backend nog beter te beveiligen waardoor een hacker moeilijker toegang krijgt.

Optimaliseren

Regelmatige verwijdering van ongebruikte bestanden en extensies, plus database-opruiming zorgt voor een optimale, snelle en betrouwbare website.

Veilig en up-to-date

vanaf

49,99 per maand
Joomla! updates
Extensie updates
Inhoudelijke aanpassingen
Back-ups
Monitoring
Hulp
Advies

Antwoorden op veelgestelde vragen

Wat moet een hacker met mijn website?

Niet elke internetcrimineel richt zich op jouw website of gebruikersgegevens, net zoals niet alle inbrekers geïnteresseerd zijn in huizen met waardevolle spullen. Soms kiezen ze voor verlaten panden om illegale activiteiten uit te voeren.

Een slecht onderhouden website is vergelijkbaar met zo'n leegstaand pand, waar spam, phishingmails en virussen onopgemerkt verspreid kunnen worden. De schade wordt pas merkbaar wanneer Google het ontdekt en bezoekers een gevaarsmelding zien.

Denk eraan: elke webruimte kan interessant zijn voor internetcriminelen.