Toegankelijkheid

"Succes begint met je eigen website"

Webshop

migreren

Een webshop migreren

Het migreren van een webshop naar Shopify biedt ondernemers een kans om hun online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen. Met zijn gebruiksvriendelijke interface, uitgebreide functies en schaalbaarheid, biedt Shopify een ideale omgeving om een bloeiend e-commercebedrijf op te bouwen.

Met de schaalbaarheid van Shopify kunnen webshops moeiteloos groeien naarmate het bedrijf zich ontwikkelt. Van kleine start-ups tot gevestigde ondernemingen, Shopify biedt de flexibiliteit om mee te groeien met de vraag van de markt.
Image

Begin je eigen webshop

Analyse

Productinformatie, klantgegevens, bestelgeschiedenis en SEO-gegevens worden zorgvuldig overgebracht naar het nieuwe Shopify-platform.

Schaalbaar

Met de schaalbaarheid van Shopify kan jouw webshop moeiteloos groeien. Shopify is geschikt voor kleine start-ups tot gevestigde ondernemingen.

Maatwerk

Overweeg je jouw webshop te koppelen aan een kassa-, voorraad- of boekhoudsysteem? Dit is naadloos te integreren met een Shopify-webshop.

Beveiliging

Je webshop is en blijft beschermd tegen potentiële bedreigingen door onder andere  SSL-certificaten en PCI-naleving. Dat geeft een veilig gevoel.

Meertalig

Ontdek grenzeloos winkelen! Jouw meertalige Shopify-webshop biedt een naadloze ervaring voor klanten wereldwijd. #GlobalEcommerce

Ondersteuning

Behoefte aan ondersteuning voor jouw nieuwe webshop? Geen zorgen, ik bied ook hulp na de oplevering. Vertrouw op mijn expertise en blijf succesvol online.

Een webshop migreren

vanaf

1095,- eenmalig

en vanaf

28,- per maand
Analyse huidige webshop
Bouwen nieuwe webshop
Producten overzetten
Klantgegevens overzetten
Betaalmethodes configureren
Verzendmethodes configureren
Testen

Antwoorden op veelgestelde vragen

Simpel producten toevoegen
Je kunt jouw producten eenvoudig toevoegen en beheren met behulp van het intuïtieve dashboard. Of je nu een handvol producten verkoopt of een uitgebreide catalogus hebt, Shopify kan alles aan.