Toegankelijkheid

"Succes begint met je eigen website"

Joomla4!

upgrade

Joomla 3.10 heeft de alleen-beveiligingsmodus ingevoerd. De ondersteuning eindigt op 17 augustus 2023. Start vandaag het plannen om te migreren naar Joomla 4. Neem hiervoor vrijblijvend contact op.

Joomla! ondersteuning

Nu is het de perfecte tijd om je oudere versie van Joomla te upgraden naar de nieuwste release. Ik sta klaar om je te helpen bij het migreren van jouw Joomla 3-website naar Joomla 4. Als je nog steeds gebruikmaakt van een oudere versie van Joomla (1.0, 1.5 of 2.5), is dat geen probleem. We kunnen ook een upgrade voor deze versies plannen.

Met mijn Joomla-upgradeservice verloopt de overgang naar de nieuwste Joomla-versie soepel en zonder enige downtime voor je huidige live-site. Het upgraden en testen gebeurt op mijn eigen ontwikkelserver. Op die manier heb je de mogelijkheid om de "nieuwe website" te beoordelen en goed te keuren voordat deze live gaat.

Stappenplan

De upgrade naar Joomla 4 vereist een zorgvuldige planning om verlies van belangrijke informatie te voorkomen. Hier zijn de stappen die ik neem om jouw website succesvol over te zetten naar Joomla 4.
Image

Ondersteuning bij Joomla!

Controle onderdelen

Voordat ik de upgrade uitvoer, controleer ik of jouw website, template, extensies en hostingprovider gereed zijn.

Back-up maken!

De website wordt gekopieerd naar mijn ontwikkelomgeving, terwijl de huidige site online blijft. Zo blijf je bereikbaar tijdens de werkzaamheden.

Upgrade uitvoeren

De gebruikers, artikelen, extensies en template worden gemigreerd naar Joomla 4!, en dat gebeurt allemaal op mijn testomgeving.

Controle

Elke functionaliteit van de site wordt grondig getest en vergeleken met de oude website om een naadloze overgang te garanderen. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop.

Live zetten

Na jouw controle en de laatste tests zorgen wij voor de overdracht van de website naar de live-omgeving, zodat deze online beschikbaar is.

Ondersteuning

Behoefte aan ondersteuning voor jouw nieuwe website? Geen zorgen, ik bied ook hulp na de upgrade. Vertrouw op mijn expertise en blijf succesvol online.

Joomla4! Upgrade

vanaf

195,-
Vereisten controleren
Back-up maken
Gebruikers, artikelen migreren
Template migreren
Testen
Kopieren en live zetten

Antwoorden op veelgestelde vragen

Mijn website is erg oud
Als je website (erg) oud is, is de eerste vraag die ik je stel: welke versie is je Joomla! website? Ik vraag dit omdat het in sommige gevallen makkelijker is om de website opnieuw op te bouwen. En in sommige gevallen zijn de extensies die gebruikt zijn in bijvoorbeeld een Joomla!1.5 website niet meer leverbaar voor een Joomla!4 website. Hier zal ik dus onderzoek naar moeten doen. In goed overleg komen we hier samen wel uit.

Neem vrijblijvend contact op om hierover te sparren